Μήπως το μυαλό σου έχει αναπτύξει επικίνδυνη ταχύτητα και τρέχει εμπρός;

Translate

Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013

Ο φωτεινός και ο σκοτεινός Εαυτός μας!


Πολύ χαίρομαι, πάρα πολύ χαίρομαι που είμαι εδώ μαζί σας, και θα μιλήσουμε σήμερα γι’ αυτό το πολύ σοβαρό θέμα, που δεν μπορείτε εύκολα να καταπιείτε και να αφομοιώσετε. Βρίσκομαι από την αρχή της συνάντησης μαζί σας και άκουσα όλα αυτά που συζητήσατε. Και συμφωνώ μαζί σας. Η οικογένεια έχει πραγματικά μεγάλο πρόβλημα με την αποδοχή. Η οικογένεια δυσκολεύεται να αποδεχθεί τον εαυτό της. Γι’ αυτό σήμερα θα μιλήσουμε για τον «φωτεινό και τον σκοτεινό εαυτό μας» και θα σας εξηγήσουμε γιατί είναι τόσο δύσκολο να αποδεχθείτε οτιδήποτε εσείς ονομάζεται «σκοτεινό». Και αφού το κατανοήσουμε πολύ καλά αυτό, θα προχωρήσουμε στη συνέχεια στην ένωση του εαυτού μας. Το θέμα αυτό του σκοταδιού που εσείς φοβάστε ακόμα και να το σκεφθείτε, πόσο μάλλον να το κουβεντιάσετε και το θεωρείτε βαρύ και δύσκολο, εμείς σήμερα θέλουμε να δείτε ότι στην πραγματικότητα είναι πολύ εύκολο να το κατανοήσετε και πολύ απλό.
Είναι μαζί μου σήμερα ο δάσκαλος Κουτχούμι, ο οποίος σας κρατάει αγκαλιά για να μην φοβάστε και σας αποκαλεί παιδιά του. Τώρα παιδιά του δεν θα τόλεγα, ούτε καν δισέγγονα και τρισέγγονα, γιατί εάν τον δείτε γραμμικά σύμφωνα με το χρόνο της Γης , είναι πάρα πολύ γέρος. Τώρα θα μου πείτε και οι περισσότεροι από σας είστε πολύ γέροι αν το δούμε γραμμικά, γιατί οι περισσότεροι από σας από την Λεμουρία και μετά έχετε δεκάδες χιλιάδες ενσαρκώσεις στη Γη. Πάντως για τον Κουτχούμι είστε τα παιδιά του και μην πειράξει κανένας τα παιδιά του! Αλλά εγώ δεν τον ακούω και μου αρέσει πάρα πολύ να σας πειράζω οικογένεια, μου αρέσει τόσο πολύ να σας σκουντάω να ξυπνήσετε από τον βαθύ ύπνο της ψευδαίσθησης που σας παρασύρει η διττότητα. Μου αρέσει να σας θυμίζω συνεχώς ότι είστε Θεοί επίσης οικογένεια, είστε Θεοί επίσης!
Πάρτε μια βαθιά αναπνοή εδώ οικογένεια, πάρτε μια βαθιά αναπνοή…
Και ας πάμε στην ευθυγράμμιση του 10/10/10, η οποία σηματοδοτεί μια καινούργια αρχή για σας, μια αλλαγή και μια ενίσχυση των ενεργειών. Με την ευθυγράμμιση των ενεργειών του 10/10/10 έχει ανοίξει μια Πύλη Φωτός για σας και από αυτή την Πύλη Φωτός εισέρχονται νέες ενέργειες, νέες συμπαντικές ενέργειες και νέες ενέργειες από μας, από την οικογένειά σας και από το Κοσμικό συμβούλιο του φωτός. Κι αυτές οι ενέργειες, είναι ενέργειες αγάπης και ενότητας, είναι ενέργειες οι οποίες θα σας βοηθήσουν να ενώσετε τον εαυτό σας, έτσι ώστε να μπορέσετε να προχωρήσετε πιο εύκολα με την εξέλιξή σας και την ολοκλήρωση του εαυτού σας.
Είναι επίσης μια δραστική αλλαγή στην αντίληψής σας, για την αποδοχή και την κατανόηση ότι και το σκοτάδι είναι αναπόσπαστο μέρος του εαυτού σας, όπως είναι και το Φως. Και γι’ αυτό σε ολόκληρη τη Γη αυτόν το μήνα οι Ανώτερες Επικοινωνίες έχουν πάνω- κάτω το ίδιο θέμα,  για τον φωτεινό και τον σκοτεινό σας εαυτό και πως αυτός ο διαχωρισμός του εαυτού σας που σας παιδεύει αιώνες τώρα, σας κρατάει σε μία ατέλειωτη εσωτερική σύγκρουση μέσα σας η οποία προβάλετε και έξω σας (στις σχέσεις σας) και σας δυσκολεύει να προχωρήσετε. Αχ αυτός ο διαχωρισμός! Αν δεν λύσετε αυτό το θέμα δεν μπορείτε να προχωρήσετε στην εξέλιξή σας,  αν δεν κατανοήσετε ότι και το σκοτάδι είναι ο εαυτός σας, δεν μπορείτε να προχωρήσετε με τον εαυτό σας διχασμένο οικογένεια. Και σας έχουμε πει πολλές φορές ότι το σκοτάδι, δεν είναι τίποτα περισσότερο από έλλειψη φωτός, από την έλλειψη της γνώσης.
Ας αρχίσουμε όμως να το εξηγούμε  και πάρτε μια βαθιά αναπνοή εδώ οικογένειά μας…
Όπως σας έχουμε πει λοιπόν φύγατε από την Πηγή και είστε μεγάλοι φωτεινοί άγγελοι. Είστε η οικογένεια του φωτός και κάποια στιγμή αποφασίσατε να κατεβείτε στη Γη για να εμπειραθείτε.
Το αποφασίσατε οικογένεια και το σχεδιάσατε κι εδώ σήμερα πρέπει να αναλάβετε την ευθύνη ότι εσείς είστε οι δημιουργοί, γιατί είναι πάρα πολύ σημαντικό να το θυμάστε αυτό και να μην μένετε κολλημένοι σε τρυπάκια θυματοποίησης και αυτολύπησης. Εσείς τα σχεδιάσατε και τα δημιουργήσατε όλα.
Σχεδιάσατε λοιπόν να εμπειραθείτε πάνω στη Γη σε όλες τις συχνότητες και τις πυκνότητες της ενέργειας, σε όλες τις πυκνότητες της ύλης.  Στην ουσία παίξατε όλους τους ρόλους ενσαρκωμένοι στη Γη, παίξατε και τους ρόλους του θύτη και τους ρόλους του θύματος. Δηλαδή σε μια τώρα στιγμή επεκτείνατε τον εαυτό σας, την ενέργειά σας και διαιρεθήκατε σε πολλά κομμάτια και κατεβήκατε στη Γη και όχι μόνο στη Γη και  εμπειραθήκατε, αλλά σήμερα θα μιλήσουμε μόνο για τις εμπειρίες σας πάνω στη Γη.
Με κάποιο τρόπο που δεν μπορεί να κατανοήσει το γραμμικό σας μυαλό, ο εαυτός σας εκφράστηκε ταυτόχρονα πάνω στη Γη και εννοούμε ότι όλες οι ενσαρκώσεις σας εκφράσθηκαν ταυτόχρονα και όχι γραμμικά κι εσείς γράφατε στη συνέχεια την ιστορία σας, ανάλογα με το σε ποιο σημείο του κυκλικού συμπαντικού χρόνου είχατε στραμμένη την προσοχή σας. Γιατί δουλεύετε σαν οικογένεια κυρίως ομαδικά. Αλλά αυτά θα τα καταλάβετε αργότερα και θα μιλήσουμε και περισσότερο γι’ αυτό το θέμα του χρόνου, όταν θα έχετε ανοίξει πολύ περισσότερο την αντίληψή σας.
Ας καταλάβουμε σήμερα ότι εμπειραθήκατε στην πυκνότερη και χαμηλότερη συχνότητα της ύλης και στην υψηλότερη συχνότητα του φωτός. Μ’ αυτή την έννοια μπορείτε να πείτε ότι εμπειραθήκατε στο σκοτάδι και στο Φως. Όμως δεν είναι πραγματικά έτσι, γιατί βιώσατε απλά και μόνον εμπειρίες, γιατί διαχειριστήκατε απλά και μόνον ενέργειες. Για να το καταλάβετε καλύτερα όμως στο γραμμικό σας μυαλό, εάν σκεφθείτε μια σταθερά, φυσική συχνότητα της ενέργειας της Γης και της δίνατε τον αριθμό 1 (ένα) και την βάζατε σε κλίμακα, τότε μπορούμε να πούμε ότι εμπειραθήκατε στην χαμηλότερη  πυκνότητα της ενέργειας από το 0, -1, -2 ….-10, -11 και πάει πιο χαμηλά ακόμα, γιατί όλα αυτά είναι πολύ σχετικά και επίσης εμπειραθήκατε στις πιο ψηλές συχνότητες του φωτός και εμπειράσθε και σήμερα από το +1, +2….+10, +11 και πάει λέγοντας προς τα πάνω και είμαστε όλοι μας πολύ περίεργοι για να δούμε πόσο ψηλά μπορείτε να ανεβάσετε την συχνότητά σας, πόσο ψηλά μπορείτε να ανεβάσετε την δόνησή σας.
Αφού λοιπόν διαχειριστήκατε και εμπειραθήκατε και περάσατε μέσα απ’ όλες αυτές τις ενέργειες που εσείς ονομάζετε «σκοτεινές» ενέργειες ελέγχου, χειραγώγησης, φόβου, εξάρτησης, παραπλάνησης, παραίσθησης κ.λ.π. τώρα στην συνέχεια μέσα στα σχέδια της εξέλιξής σας, είναι να καλέσετε κοντά σας όλα αυτά τα κομμάτια σας και να τα ενώσετε με τον εαυτό σας.
Πάρτε μια βαθιά αναπνοή εδώ οικογένεια…
Και όπως βλέπετε το πάμε πολύ σιγά και το κάνουμε πολύ απλό για να μπορέσετε να το δεχθείτε και να το κατανοήσετε.
Ετοιμάζομαι λοιπόν να σας πω ότι κάποια απ’ αυτά τα «σκοτεινά» κομμάτια του εαυτού σας παρασύρθηκαν πραγματικά από το σκοτάδι και κόλλησαν μέσα σ’ αυτές τις σκοτεινές ενέργειες και χώθηκαν πολύ βαθιά μέσα σ’ αυτό και μερικά κομμάτια του εαυτού σας βρίσκονται ακόμα κολλημένα εκεί. Κάποια απ’ αυτά τα κομμάτια σας, καθώς παρασύρθηκαν απ’ αυτές τις σκοτεινές ενέργειες έκαναν κάποια πράγματα που εντάξει, εσείς δεν ήσαστε και τόσο περήφανοι γι’ αυτό και δεν θέλετε να το δείτε σαν εμπειρία και νιώθετε βαθιές ενοχές μέσα σας. Γιατί οικογένειά μας σε ότι εμπειράται ο εαυτός σας, όλα στην ουσία συνδέονται με ολόκληρο τον εαυτό σας και όλα καταγράφονται στα κύτταρά σας.          
Και αυτά τα σκοτεινά κομμάτια σας, τα οποία κακοποιήθηκαν μπαίνοντας μέσα σ’ αυτές τις ενέργειες και τα οποία είναι πολύ δυστυχισμένα και βυθισμένα στο σκοτάδι, τώρα θέλουν κι εκείνα να επιστρέψουν και να ενωθούν μαζί σας, θέλουν να ενωθούν με τον εαυτό τους. Άρχισαν ξέρετε να ξυπνάνε, γιατί καθώς εσείς εξελίσσεστε οικογένειά μου, τις μετασχηματισμένες νέες ενέργειες που δημιουργείτε τις παραλαμβάνουν πρώτα απ’ όλα, όλα τα κομμάτια του εαυτού σας, τις παραλαμβάνουν όλες οι πτυχές του εαυτού σας.
Ακόμα κι αυτά τα κομμάτια σας που είναι αφώτιστα και είναι βυθισμένα στο σκοτάδι, άρχισαν τώρα να νιώθουν ότι κάτι συμβαίνει με τον εαυτό, κάτι γίνεται τέλος πάντων μ’ αυτόν τον εαυτό και θέλουν να επιστρέψουν. Νιώθουν πάρα πολύ δυστυχισμένα που είναι διαχωρισμένα  από τον εαυτό  και θέλουν να επιστρέψουν. Και ξέρετε δεν γνωρίζουν ποιοι είναι, γιατί το  ξέχασαν και ξέχασαν και τι είναι το φως και δεν ξέρουν και τι ακριβώς είναι αυτός ο εαυτός που τους τραβάει κοντά του σαν μαγνήτης.
Είναι τόσο πολύ μπερδεμένα οικογένεια, τόσο πολύ μπερδεμένα και καθώς ο εαυτός σας τα μαγνητίζει, εσείς τα νιώθετε να τριγυρνάνε γύρω σας και καθώς τα νιώθετε σκοτεινά, εκείνο που κάνετε είναι να τα πολεμάτε με όλες σας τις δυνάμεις. Τα πολεμάτε, τα απαξιώνετε, τα κακολογείτε και προσπαθείτε να τα διώξετε μακριά σας, γιατί δεν θέλετε να έχετε καμία σχέση με το σκοτάδι. Είναι βαθιά ριζωμένη η πεποίθηση μέσα σας ότι το σκοτάδι πρέπει να το πολεμάμε και να το εξορκίζουμε. Δεν τα θέλετε κοντά σας, πόσο μάλλον να δεχθείτε να ενωθούν μαζί σας.
Κι αυτά τα κομμάτια σας οικογένεια, θυμώνουν και πεισμώνουν με την συμπεριφορά σας και ανταποκρίνονται κι αυτά με τον ίδιο τρόπο που τους συμπεριφέρεστε κι εσείς. Συγκρούονται μαζί σας και σας πολεμούν.
Κι έτσι λοιπόν υπάρχει πάντα μέχρι σήμερα μια συνεχόμενη και ασταμάτητη σύγκρουση μεταξύ σας. Μια σύγκρουση που ευνοείται και συντηρείται από τις δυνάμεις τις διττότητας. Γιατί όταν ο εαυτός σας είναι κομματιασμένος, μπορούν πάντα να σας ελέγχουν πάρα πολύ εύκολα.
Πάρτε μια βαθιά αναπνοή εδώ οικογένεια…
Γιατί εμείς σήμερα θέλουμε να σταματήσουμε αυτή την ατελείωτη σύγκρουση του εαυτού σας και είμαστε εδώ για να σας εξηγήσουμε ποιο μέρος του εαυτού σας είναι αυτό που αντιστέκεται τόσο πολύ και δεν επιτρέπει στον εαυτό σας να ενώσει και να ενσωματώσει όλα τα κομμάτια σας. Ποιο μέρος του εαυτού σας αντιστέκεται και δεν επιτρέπει στον εαυτό σας να ενωθεί και να ολοκληρωθεί σαν ύπαρξη.
Ο Τοβίας σας είπε οικογένεια ότι ο εαυτός κατέβηκε μέσα στην δυαδικότητα με δύο πρωταρχικές ενέργειας. Την φωτεινή ενέργεια Α, (ΑΟΥ)  ενέργεια και την σκοτεινή ενέργεια Ο (ΟΟΥ) ενέργεια, οι οποίες ήταν αλληλένδετα ενωμένες μέσα σας και πάντα υποστήριζε η μια την άλλη. Μέσα στην διττότητα βέβαια εσείς τις διαχωρίσατε. Μέσα στη διττότητα, εσείς κομματιάσατε τον εαυτό σας.
-Γιατί όμως οικογένεια έγινε αυτό;Αυτό έγινε οικογένεια, γιατί αιώνες τώρα μπαίνετε σ’ έναν προγραμματισμό. Καθώς γεννιέστε και καθώς μεγαλώνετε ξεκινώντας από τους γονείς, το σχολείο, την εκκλησία και την κοινωνία γενικότερα, σας μαθαίνουν πως πρέπει να είναι ο εαυτός σας. Κι έτσι δημιουργείτε ένα πρότυπο, μια εικόνα για τον εαυτό σας που υπακούει και ακολουθεί συγκεκριμένους κανόνες, πεποιθήσεις και περιορισμούς και λίγο πολύ μαθαίνετε να είστε όλοι ίδιοι.
Σας το έχουμε ξαναπεί ότι αυτή είναι η εικόνα του «καλού παιδιού», που συνδέεται με την σκέψη και την λογική της τρίτης διάστασης κι αυτό το «καλό παιδί» δεν δέχεται την διαφορετικότητα και λειτουργεί μέσα στα πρέπει και στους συμβιβασμούς και γενικότερα υποτάσσεται στους κανόνες και στην   παράλογη ηθική της κοινωνίας. Αυτός είναι ο προγραμματισμός σας και βέβαια κατά την εκκλησία, αυτό το προγραμματισμένο και υποταγμένο παιδί, είναι το παιδί του Θεού. Κι αυτό το έχει περάσει και στους γονείς, αλλά όχι μόνο, γιατί πάνω στη Γη, ακόμα κι εσάς σας ακούμε όλους πολύ συχνά να χρησιμοποιείτε την φράση «Μα τι καλό παιδί είναι αυτός ή αυτή»! Κι αυτό το θεωρείτε έπαινο! Και σας εξηγήσαμε κι άλλη φορά, δεν μιλάμε εδώ για την αληθινή φροντίδα, την αγάπη και την προστασία των παιδιών από τους γονείς τους! Εδώ μιλάμε για τον προγραμματισμό που υφίστανται τα παιδιά.
Αυτό το προγραμματισμένο και υποταγμένο  «καλό παιδί» αγαπημένοι μου λειτουργεί σε βάρος του συναισθηματικού παιδιού μέσα σας, του συναισθηματικού παιδιού που συνδέεται με το Πνεύμα σας, που συνδέεται με τον αληθινό σας εαυτό, που συνδέεται με την καρδιά σας.
Το συναισθηματικό παιδί μέσα σας θέλει την ελευθερία του. Δεν του αρέσει να συμβιβάζεται, δεν του αρέσουν οι κανόνες και οι περιορισμοί, δεν θέλει να παπαγαλίζει ξένες δανεισμένες γνώσεις που δεν έχουν καμιά σχέση με την αλήθεια του, δεν θέλει να νηστεύει την Παρασκευή, γιατί κάτι άλλο τραβάει η όρεξή του, προτιμάει την λιακάδα, από την σκοτεινιά ενός γραφείου, δεν σέβεται αυτούς που δεν το σέβονται και δεν υπακούει σ’ αυτούς που το απαξιώνουν και μπορούμε να πούμε και πολλά- πολλά περισσότερα σχετικά μ’ αυτό!
Κι αυτό το συναισθηματικό παιδί που πολλές φορές «παρασύρει» το καλό παιδί μέσα σας, είναι το αμαρτωλό παιδί, είναι το σκοτεινό παιδί και είναι το παιδί του διαβόλου για την εκκλησία σας και για την κοινωνία σας. Κι όμως αυτό το συναισθηματικό παιδί, έχει κάνει πολύ υπομονή μαζί σας μέχρι σήμερα και κατάπιε όλη αυτή την χειραγώγηση και την καταπίεση που έχει υποστεί, επειδή σας αγαπάει, επειδή ξέρει ν’ αγαπάει τον εαυτό του. Κι ας δέχεται συνεχώς την κριτική σας.
Σας εξηγήσαμε εδώ πως λειτουργείτε μέσα στην διττότητα, για να καταλάβετε τον προγραμματισμό σας και να δείτε ότι τα πράγματα δεν είναι πάντα όπως φαίνονται. Και οι έννοιες «φωτεινός και σκοτεινός» είναι πολύ σχετικές και για μας βέβαια δεν υπάρχουν καθόλου. Δεν υπάρχει κανένας διαχωρισμός του εαυτού και όλα αυτά είναι κατασκευάσματα της διττότητας. Αλλά σας τα εξηγήσαμε αυτά και για ένα άλλο λόγο. Γιατί θέλουμε να δείτε ότι αυτό το προγραμματισμένο «καλό παιδί», είναι που αντιστέκεται στην ένωση του εαυτού σας. Αυτό είναι που δεν αποδέχεται τον εαυτό του έτσι ακριβώς όπως είναι και αντιστέκεται, γιατί κινείται πάντα μέσα στη λογική και στο γνωστό και φοβάται το άγνωστο και το διαφορετικό. Φοβάται οτιδήποτε θεωρεί σκοτεινό και το πολεμάει και δεν μπορεί να διανοηθεί ότι έχει οποιαδήποτε σχέση με το σκοτάδι και ότι το σκοτάδι μπορεί να είναι μέρος του εαυτού του.
Αυτό το καλόπαιδο συντηρεί την σύγκρουση μέσα σας. Και όπως σας είπε και ο δάσκαλος Κουτχούμι, ακόμα και όταν το μυαλό παραδώσει τον έλεγχο στον εαυτό, θα υπάρχουν ακόμα αντιστάσεις μέσα σας εξαιτίας αυτού του προγραμματισμού σας, γιατί αυτός ο προγραμματισμός έχει εντυπωθεί πολύ βαθιά μέσα στα κύτταρά σας.
Και ποιος νομίζετε ότι σας οδηγεί στην εξέλιξή σας οικογένεια; Το καλό παιδί; Όχι βέβαια! Το συναισθηματικό παιδί μέσα σας, σας οδηγεί στην εξέλιξή σας. Αυτό το συναισθηματικό παιδί προσπαθεί συνεχώς να σας ξυπνήσει και να σας βγάλει από τον προγραμματισμό σας και έχει εξαντλήσει την υπομονή του μαζί σας. Και τώρα διεκδικεί την θέση του μέσα σας, τώρα διεκδικεί τον εαυτό του. Επαναστατεί και δεν αντέχει άλλο τον προγραμματισμό, τον συμβιβασμό, τον έλεγχο και την κακοποίηση στον εαυτού. Θέλει την αναγνώριση μέσα σας, θέλει την αποδοχή σας και την αγάπη σας. Διεκδικεί και θέλει την ελευθερία του. Και κάποιες στιγμές θυμώνει πάρα πολύ με όλα όσα τουποχρεώσατε να υποστεί, με όλα όσα το υποχρεώσατε να καταπιεί. Κι εσείς προβληματίζεστε γιατί υπάρχει όλος αυτός ο θυμός μέσα σας. Λοιπόν αυτό που σας έχουν πει ότι είναι το σκοτεινό μέρος του εαυτού σας, αυτό είναι το κομμάτι μέσα σας που σας οδηγεί στην ελευθερία σας.
Χρειάζεται οικογένεια να ενώσετε πρώτα αυτά τα δυο παιδιά και να τα αποδεχθείτε μέσα σας, για να ισορροπήσετε τον εαυτό σας. Χρειάζεται να σταματήσετε να συγκρούεστε μέσα σας και να επιτρέψετε στον εαυτό σας να νιώθει και να κάνει αυτό που θέλει και όχι αυτό που πρέπει. Αποδεχθείτε τον εαυτό σας έτσι όπως είναι και δείτε αυτά τα δυο παιδιά, αυτές τις δυο πολύ σημαντικές ενέργειες, ν’ αγκαλιάζονται και να ενώνονται μέσα σας στο καρδιακό σας κέντρο, στον ασφαλή σας χώρο.
Μόνο εάν ισορροπήσετε μέσα σας θα μπορέσετε στην συνέχεια να ενώσετε τον εαυτό σας με όλα τα κομμάτια σας. Και πρέπει σήμερα να κατανοήσετε πολύ καλά ότι δεν υπάρχει φωτεινό και σκοτεινό, δεν υπάρχει καλό και κακό και δεν υπάρχει άσχημο και όμορφο. Αυτά είναι παιχνίδια της διττότητας, για να σας κρατάει διαχωρισμένους. Όλα είναι ενέργειες με τις οποίες εσείς εμπειραθήκατε κι έχει να κάνει μόνο με την πυκνότητα και την συχνότητα της ενέργειας. Για το Πνεύμα όλα είναι εμπειρίες και όλα είναι δώρα για την ψυχή σας.
Γιατί π.χ. πως θα κατανοούσατε εσείς τις ενέργειες του ελέγχου, εάν δεν μπαίνατε μέσα σ’ αυτές; Αν δεν γνωρίζατε τι σημαίνει να ελέγχεις και να σε ελέγχουν; Με τον προγραμματισμό σας π.χ. ελέγχετε εσείς οι ίδιοι απόλυτα τον εαυτό σας. Ένα παράδειγμα αναφέραμε εδώ, γιατί το ίδιο κάνετε και με όλες τις ενέργειες. Μπαίνετε μέσα σ’ αυτές και τις φέρνετε μέσα σας και δουλεύετε μ’ αυτές, μέχρι εσείς να τις κατανοήσετε και μετά στη συνέχεια τις απελευθερώνετε.
Οικογένεια, ο Θεός «είναι αυτό που είναι», ο Θεός «είναι όλα όσα είναι». Δεν σας είπαμε ποτέ ότι ο Θεός είναι μόνο το Φως. Ο Θεός είναι οι φωτεινές και οι σκοτεινές σας ενέργειες, ο Θεός είναι τα πάντα, είναι το «ότι υπάρχει» κι αυτός ο Θεός είστε εσείς!
Και για να επανέρθουμε σ’ αυτά τα πληγωμένα και ρημαγμένα κομμάτια σας, σ’ αυτές τις «σκοτεινές» πτυχές του εαυτού σας που δέχθηκαν να εμπειραθούν στην χαμηλότερη συχνότητα της Γης και να μεταφέρουν όλη αυτή την γνώση και την σοφία στην ψυχή σας, αυτά τα κομμάτια σας βρίσκονται αυτή την στιγμή γύρω σας και θέλουν να ενωθούν με τον εαυτό τους, θέλουν να ενωθούν μαζί σας. Πιστέψτε το οικογένεια ότι αξίζουν ν’ αγαπηθούν και χρειάζονται την ευσπλαχνία και την στοργή σας, γιατί πραγματικά ανέλαβαν το δύσκολο κομμάτι της εμπειρίας του εαυτού σας.
Γιατί όπως σας έχουμε πει οικογένεια, είναι εύκολο για σας να είστε το Φως, γιατί αυτό είστε, είστε η οικογένεια του Φωτός. Κι αυτά τα «σκοτεινά» κομμάτια σας δέχθηκαν να παίξουν αυτόν τον ρόλο, από αγάπη και για την αγάπη του εαυτού και υπέφεραν πάρα πολύ καθώς τα τράβηξε το σκοτάδι και τα ρούφηξε μέσα του και πολλές φορές έμειναν αιώνες να βασανίζονται μέσα στο σκοτάδι, μακριά από τον εαυτό, χωρίς την αγάπη του εαυτού. Τώρα όμως έρχονται κοντά σας για να ενωθούν μαζί σας.    
Πάρτε μια βαθιά αναπνοή εδώ οικογένεια…πάρτε μια βαθιά αναπνοή…
Και στρέψτε την προσοχή σας στο καρδιακό σας κέντρο και στο καρδιακό σας κέντρο δείτε ένα φωτεινό ήλιο, «Εγώ είμαι αυτό που είμαι» και αυτός ο φωτεινός ήλιος είστε εσείς. Το σκοτάδι είναι μόνο απουσία φωτός. Γι’ αυτό επεκτείνετε αυτόν τον ήλιο, αυτό το φως και φωτίστε όλο τον εαυτό σας και επεκτείνετε το φως και έξω από σας. Και με πρόθεση και αποδοχή αγκαλιάστε όλα τα κομμάτια σας, χωρίς να αντιστέκεστε, χωρίς να τα πολεμάτε και επιτρέψτε να ενωθούν με τον εαυτό σας. Όλα είναι εσείς!
Θέλουμε να κατανοήσετε πολύ καλά ότι όλα είναι ενέργειες και απλά  αναπνέουμε, αποδεχόμαστε και γειώνουμε αυτές τις ενέργειες και κάνουμε σήμερα  αυτό το ολοκληρωτικό άνοιγμα στον εαυτό μας.
Και ξεκινάει μια καινούργια εποχή για σας, γιατί καθώς περνάτε στην ολοκληρωτική αποδοχή του εαυτού σας, καθώς περνάτε στην ολοκλήρωση του εαυτού σας, θα ισορροπήσετε μέσα σας και θα νιώσετε πληρότητα, θα νιώσετε στοργή και αγάπη για τον εαυτό σας και θα νιώσετε την στοργή και την αγάπη του εαυτού σας για σας. Η δόνησή σας θα εκτιναχθεί και η συνειδητότητά σας θ’ αλλάξει. Η αγάπη θα είναι ο διαχειριστής και ο ρυθμιστής του εαυτού σας. Η αγάπη και η χαρά θα είναι ο διαχειριστής και ο ρυθμιστής στη ζωής σας.

Οικογένεια πάρτε μια βαθιά αναπνοή εδώ και βάλτε και τα δυο σας χέρια στην καρδιά σας και νιώστε την αγάπη του εαυτού σας για σας.
Και στην καρδιά σας νιώστε και την δική μας αγάπη, νιώστε την αγάπη της οικογένειάς σας, γιατί εμείς είμαστε η δική σας καρδιά κι εσείς είστε η δική μας καρδιά κι είμαστε Ένα. Είμαστε πάντα κοντά σας.
Κι έτσι είναι.
 Η άσκηση του μήνα.
Αναπνεύστε και αποδεχθείτε.
Να θυμάστε συνεχώς ν’ αποδέχεστε τα πάντα μέσα σας. Αποδεχθείτε ότι δεν σας αρέσει στον εαυτό σας, αποδεχτείτε οτιδήποτε σας θυμώνει, οτιδήποτε θεωρείτε άσχημο ή κακό ή σκοτεινό μέσα σας και αποδεχθείτε τα χωρίς κριτική. Απλά αποδεχθείτε τον εαυτό σας ακριβώς όπως είναι.
Και στην συνέχεια αποδεχθείτε και τα πάντα έξω από σας, αποδεχθείτε οτιδήποτε θεωρείτε διαφορετικό ή σκοτεινό, αποδεχθείτε οτιδήποτε ακόμα κι αν σας «σοκάρει» ή σας «φρικάρει», αποδεχθείτε τα, γιατί όλα είστε εσείς.
Να θυμάστε ότι όλα είναι ενέργειες. Γι’ αυτό αναπνεύστε και αποδεχθείτε όλες τις ενέργειες, χωρίς εξαίρεση, χωρίς να τις χρωματίζετε και να τις διχωρίζετε, αλλά μην τις αποδέχεστε μόνο νοητικά. Να τις αποδέχεστε και να τις περνάτε με πρόθεση στο καρδιακό σας κέντρο για να τις διαχειρίζεται ο εαυτός σας και να είστε πολύ υπομονητικοί με τον εαυτό σαςΝα μην κρίνετε τον εαυτό σας, γιατί ο εαυτός σας είναι ο Θεός και ο Θεός δεν κρίνει τον Θεό.Αρκεί να έχετε την πρόθεση, γιατί αν έχετε την πρόθεση όλο και πιο συχνά στρέφετε την προσοχή σας σ’ αυτό!
 Η παρούσα Ανώτερη Επικοινωνία «Ο φωτεινός και ο σκοτεινός Εαυτός μας», μπορεί να μεταδοθεί και να χρησιμοποιηθεί ελεύθερα, αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή της.


http://www.newenergy.com.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=133%3Aq-q-adamus-saint-germain-17102010&catid=22&Itemid=11