Μήπως το μυαλό σου έχει αναπτύξει επικίνδυνη ταχύτητα και τρέχει εμπρός;

Translate

Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

Ας μιλησουμε για ελπιδα.

Πηγη:http://angelsmell.blogspot.gr/2013/01/blog-post_14.html?m=1

Σήμερα θα μιλήσουμε για την ελπίδα. Για την ελπίδα που βασίζεται όχι στην πεποίθηση ότι δεν έχω κιελπίζω ν’ αποκτήσωαλλά στην ελπίδα που γεννιέται από τη συνειδητοποίηση ότι ήδη έχω, επειδή είμαιήδη εκείΣτη συνέχεια είμαι σε θέση να προχωρήσω πιο βαθιά στην εμπιστοσύνη και την ελπίδα ότι αυτή η συνειδητοποίηση θα εκδηλωθεί προς τα έξω, καθώς αρχίζω να ζω, να κινούμαι και να έχω το είναι μουσ’ αυτό.

Η ελπίδα μπορεί να είναι, και συχνά είναιμια έκφραση απελπισίαςένα εργαλείο που χρησιμοποιείται για να συγκρατήσει κάποιον από το να παραδέρνει σε συστήματα πεποιθήσεων που βασίζονται σε ψευδείςέννοιεςΗ ελπίδα είναι μια λέξη της οποίας γίνεται κακή χρήση από τους θρησκευτικούς δασκάλους πουδιδάσκουν ότι το να ελπίζει κανείς σε κάποιο άγνωστο σχέδιο του Θεού, είναι όλα όσα χρειάζεται, ενώστην πραγματικότητα αυτοί οι δάσκαλοι δεν έχουν τις απαραίτητες απαντήσεις.
 
Η ελπίδα είναι αυτό που σε κάνει να χαλαρώνεις επειδή συνειδητοποιείς ότι υπάρχει όντως ένα σχέδιο κιεπειδή είσαι ένα με την Πηγή, μπορείς να εμπιστευτείς ότι όλα προχωρούν σύμφωνα με το εν λόγω σχέδιο. Λες μέσα σου: «Έχω δημιουργήσει αυτό το σχέδιο για τον εαυτό μου, για να μάθωκαι στιςεμπειρίες ενός πνευματικού αναζητητή τίποτα δεν είναι χάος απλά για χάρη του χάους»Αυτή η κατανόηση χρησιμεύει για να συνδεθείς με το κέντρο σου και να επιτρέψεις σε κάθε αλήθεια ναεκδηλωθεί.


Να γνωρίζετε αγαπημένοι ότι όλα κινούνται γρήγορα προς νέες κατευθύνσεις. Ίσως δεν συμβεί ακριβώς όπως σκεφτήκατε ότι θα συνέβαινεαλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα συμβείΚάθε μέρα όλο καιπερισσότεροι αφυπνίζονται και γίνονται μέρος της τεράστιας αύξησης του Φωτός που δημιουργείται τώραεπί της γηςΠολλές από τις αλλαγές που περιμένατε να δείτε σε μια συγκεκριμένη ημερομηνία, θα συμβούν, μόνον όχι τόσο γρήγορα όσο ελπίζατε. Η αλλαγή πραγματοποιείται κάθε λεπτό που περνάει, μεκάθε ψυχή που ξυπνά και βλέπει μέσα από την ψεύτικη κατάσταση και κάθε αγαπημένο που φωνάζει γιαπνευματική βοήθεια.

Καθώς αυξάνεται η αφυπνιστική ενέργεια του Φωτόςθα δείτε να διαλύεται ένα μεγάλο τμήμα αυτού που θεωρείτε ως δεδομένη κανονική ζωή – ελλείψεις, ασθένειες, περιορισμοί, πόλεμοι και την κυριαρχία του ισχυρού αρσενικούΜην φοβηθείτε και μην πανικοβληθείτε, όπως θα θέλουν να κάνετε τα ΜΜΕ, που είναι οι πηγές των ειδήσεών σαςΌταν δείτε να λαμβάνει χώρα μια αλλαγήή αντιληφθείτε συγκλονιστικές αποκαλύψεις για ανθρώπους, τόπουςή ιδέες στους οποίους πιστεύατε ακράδαντα, να ξέρετε ότι είναι τοΦως που πλημμύρισε τα σκοτάδια, γιατί το μόνο που έχει το σκοτάδι, είναι έλλειψη φωτός.

Από τη στιγμή που θα ανάψει ένα φως, η σκιά απλά εξαφανίζεταιΠού πάει; Έχετε αναρωτηθείαγαπημένοι πού πηγαίνει το σκοτάδι όταν ανάψει το φωςΓνωρίζετε ήδη ότι η σκιά δεν υπάρχει ωςπραγματικότηταφαίνεται απλά ότι υπάρχει.
Αυτό είναι το μυστικό της τρίτης διάστασης. Μεγάλο μέρος της ζωής που θεωρείτε ως δεδομένη κανονική ζωήείναι απλά έλλειψη επίγνωσης και εσφαλμένη ερμηνεία της πραγματικότηταςΌλα αυτά πουβλέπετεακούτεγεύεστεπιάνετεοσφραίνεστε είναι μια πτυχή της Θείας πραγματικότητας πουερμηνεύεται μέσα από την τρισδιάστατη συνειδητότητά σας.

Καθώς θ’ αρχίσετε να βλέπετε τις εμφανίσεις της Θείας πραγματικότητας πίσω από όλα τα πράγματαθαπλησιάζετε όλο και πιο κοντά στην κατανόηση ότι όλα όσα υπάρχουνείναι η Πηγή και οι εκδηλώσεις της. Το πώς ερμηνεύετε αυτές τις εκδηλώσεις καθορίζεται από την κατάσταση της συνείδησής σας φωτισμένη ή μηΌταν κοιτάζετε ένα δέντροβλέπετε την υλική ουσία του δέντρου και όχι το φως, την ομορφιά, την τελειότητα και την αληθινή ουσία του – τη θεϊκή ιδέα  για το δέντρο.

Όταν βλέπετε το κακό στους άλλους, αυτό δείχνει ότι η συνείδησή σας πιστεύει ακόμα στη δυαδικότητα και το διαχωρισμό - ότι μερικοί είναι καλοί και μερικά είναι κακοίΝαιυπάρχουν πολλοί μέσα στην άγνοιατης αλήθειας τους, που ακόμη επιλέγουν να εκδηλώνουν κακές πράξειςΔεν λέμε να το αγνοήσετε ή ναγίνετε πατάκι να σας πατήσουναλλά λέμε ότι προτού κατηγορήσετε τον κόσμοτην κυβέρνησηή κάποιο άλλο πρόσωπο για τα προβλήματά σαςαναγνωρίστε πως οτιδήποτε κρατάτε μέσα στη συνείδησή σαςως αλήθεια, θα εκδηλωθεί και στην εμπειρία σαςΛόγω της αληθινής ουσίας σαςείστε δημιουργοί – μην το ξεχνάτε αυτό. Κάντε ό,τι βήματα πρέπει να κάνετε για έναν καλύτερο κόσμοαλλά κάντε το έχοντας συνειδητοποιήσει την αλήθεια.

Όλα όσα υπάρχουν είναι Θεία συνειδητότητα ​​και σ’ αυτή τη Θεία συνειδητότητα ​​είναι ενσωματωμένη κάθεπνευματική ιδέα που διέπεται από Θεϊκό νόμο. Αν υπήρχε ασθένεια στη Θεϊκή συνειδητότητα, ​​δεν θα μπορούσε ποτέ να επουλωθεί γιατί θα υπήρχε ένας νόμος που θα τη διατηρούσε και θα την υποστήριζε. Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο θεράπευε ο δάσκαλος Ιησούς. Η φωτισμένη συνειδητότητά του ​​δενφιλοξενούσε πεποιθήσεις νόσουκι εκείνοι που ερχόντουσαν προς Αυτόν, εισέρχονταν σ’ αυτή τη συνειδητότητα ​​και «θεράπευαν» την εμφάνιση της ασθένειας.
Εξετάστε τα συστήματα πεποιθήσεών σας αγαπημένοι, γιατί είστε υπεύθυνοι για την εξέλιξή σας, το δικήσας διαδικασία αφύπνισηςΥπάρχει διαθέσιμη όλη η βοήθεια που μπορεί να χρειαστείτε, επειδή κάθεάτομο έχει Οδηγούς και Δασκάλους σ’ αυτή την πλευρά που είναι έτοιμοι να βοηθήσουν, αλλά η επιλογήπρέπει να είναι δική σας αν είναι να επωφεληθείτε από αυτήν.
Αφήστε κάθε σκέψη για το πώς πρέπει να μοιάζει ή να ξεδιπλώνεται το πνευματικό ταξίδι και μηνπεριμένετε ότι αυτό που είναι σωστό για σαςείναι σωστό και για κάποιον άλλοΥπάρχουν πολλά βιβλίακαι μαθήματα σχετικά με την πνευματική εξέλιξηπώς φαίνεται και μοιάζειαλλά μην συγκρίνετε τον εαυτό σας με τους άλλους και τις εμπειρίες τους και μη νιώθετε πως αποτύχατε, αν ο δρόμος σας δεν είναι ο ίδιος επειδή ο καθένας από εσάς έχει ζήσει πολλές προσωπικές διαδρομές μέσα από τις διαφορετικές ζωές του, με διαφορετικές εμπειρίες και έτσι καθένας έχει ανάγκη ατομικά μαθήματα και εμπειρίες που αντανακλούν αυτό.
Δεν υπάρχουν μικρότερες ή καλύτερες πνευματικές εμπειρίες επειδή ο καθένας θα βιώσει αυτό που είναιτέλειο γι’ αυτό το σημείο της εξέλιξής του.
 
Κάθε νέα συνειδητοποίηση της αλήθειας προσθέτει άλλον ένα σπινθήρα φωτός στην ενέργεια ενός κόσμου που αλλάζει, εξελίσσεται και αυτό είναι η ελπίδα σας