Μήπως το μυαλό σου έχει αναπτύξει επικίνδυνη ταχύτητα και τρέχει εμπρός;

Translate

Τετάρτη 17 Απριλίου 2013

"η χαρα ειναι η φυσικη μας κατασταση"



Και θα μιλήσουμε σήμερα για τη χαρά, γιατί είναι η ώρα να φέρετε μέσα σας τις ενέργειες της χαράς. Όμως γι’ αυτό χρειάζεται να μαζέψετε όλη την ενέργειά σας, χρειάζεται να είστε ολοκληρωμένοι. Να σταματήσετε να σκορπίζεστε από δω κι από εκεί και κυρίως να σταματήσετε να σκορπίζεστε προσπαθώντας να σώσετε τους άλλους. Γιατί ήρθατε εδώ για να εξελίξετε τον εαυτό σας και ο καθένας φέρνει μόνο την ευθύνη του εαυτού του και όποιος πραγματικά θέλει να εξελιχθεί, όποιος ανθρώπινος άγγελος έχει την πρόθεση να εξελιχθεί, να είστε βέβαιοι ότι το Πνεύμα θα τον φροντίσει. Το Πνεύμα τους φροντίζει όλους, όπως ακριβώς  έκανε και μ’ εσάς.
Συγκεντρωθείτε λοιπόν και στραφείτε μέσα σας, γιατί ποιος νομίζετε ότι θα φέρει αυτές τις ενέργειες της χαράς στη Γη, αν όχι εσείς; Κι αυτό είναι που περιμένει τώρα η Γη από εσάς. Και θα το κάνετε πρώτα για σας, θα φέρετε πρώτα την χαρά μέσα σας και μετά αυτή η ενέργεια της χαράς θα μεταφερθεί από εσάς και στους άλλους ανθρώπινους αγγέλους και θα επικρατήσει σε όλη τη Γη. Όμως για να γίνει αυτό χρειάζεστε όλη την ενέργειά σας, χρειάζεται να είστε ολοκληρωμένοι, να είστε πλήρεις, ν’ αγαπάτε άνευ όρων τον εαυτό σας και να υπάρχει αυτό το ξεχείλισμα της αγάπης για τον εαυτό που οδηγεί στη χαρά, που είναι η χαρά! Και τότε η χαρά θα γίνει μια μόνιμη κατάσταση για τον εαυτό σας, γιατί η χαρά αγαπημένοι μου άγγελοι, αγαπημένα μου αδέρφια, είναι η φυσική μας κατάσταση.  Απλά μέσα στο παιχνίδι της Γης την ξεχάσατε.
Η χαρά για την οποία σας μιλάμε δεν έχει να κάνει μ’ αυτό που ονομάζετε χαρά μέσα στην διττότητα, μέσα στο παιχνίδι της Γης, γιατί αυτό δεν είναι χαρά. Αυτό είναι περισσότερο ευχαρίστηση κι ενθουσιασμός, γιατί πετύχατε κάποιο σκοπός σας, γιατί πιθανόν πετύχατε κάποια αναγνώριση και ξεχώρισε το "εγώ" σας από το σύνολο των ανθρώπων ή γιατί αγοράσατε  ένα αυτοκίνητο ή ένα σπίτι. Και αρκούσε να φυσήξει ένα αεράκι για να χαθεί, αρκούσε κάποια αμφισβήτηση από τους άλλους ή κάποιες δικές σας «άσχημες» σκέψεις και ο ενθουσιασμός σας πέταξε, χάθηκε.
Εμείς δεν μιλάμε γι’ αυτή την προσωρινή χαρά μέσα στην διττότητα, γι’ αυτό τον ενθουσιασμό, εμείς σας μιλάμε για την μόνιμη χαρά στη καρδιά, μιλάμε για την διαρκή χαρά που προέρχεται από το ξεχείλισμα της ολοκλήρωσης και της αγάπης για τον εαυτό σας.