Μήπως το μυαλό σου έχει αναπτύξει επικίνδυνη ταχύτητα και τρέχει εμπρός;

Translate

Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014

Το να εκτίθεσαι θέλει ψυχή!

Σήμερα αγαπημένοι μου θέλω απλά να σας συστήσω τη  ".αλλη" προσωπικότητά σας. Είστε δύο μέσα σε ένα σώμα.
Πές την αλήθεια εσύ που το διαβάζεις, υπάρχει αυτός/ή που θέλει να πράξεις και απο την άλλη υπάρχει αυτός/ή που φοαβάται και σε κρατά πίσω.
Υπάρχει ο ένας που θέλει, που ονειρεύεται, που δέν σε αφήνει να κοιμηθείς τα βράδια επειδή όλο σου ζητά να κάνεις πράγματα.
Υπάρχει και ο άλλος που σου λέει κοιμήσου, πού να μπλέκεσαι και να τρέχεις τώρα σε όλη αυτήν την άγνωστη ιστορία που σκαρφιστηκες! Μα είναι δυνατόν να θέλεις να ξεβολευτούμε;;
Υπάρχει αυτός ο εαυτός που θα σου πεί οτι δέν εντέχει πλέον να σου μιλά και να κλείνεις τα αυτιά σου και έτσι παθελινει κατάθλιψη.
Υπάρχει και ο άλλος εαυτός που απλά φοβάται και σε κράτησε με επιτυχία πίσω απο κάθε θέλω σου, στην ψευτοασφάλεια την γνωστής σου πλευράς!
Ηξερες εσύ οτι ίσως και να μπορείς να ζωγραφίσεις; Το προσπάθησες; Ή μήπως φοβήθηκες εξ 'αρχής πως δέν θα ζωγράφιζες καλά και δέν ξεκίνησες κάν!
Ήξερες εσύ πως μπορείς να γράφεις αριστουργήματα; Ή δέν προσπάθησες καθόλου για να μήν γράψεις κάτι "κακό" και εκτεθείς;

Ε λοιπόν εκθέσου, εξέθεσε όσο περισσότερο μπορείς τον εαυτό σου έτσι ωστε να νιώσει αρχάριος, να αρχίσει να ρωτά άλλους για να μαθαίνει καινούρια πράγματα, Χόρεψε για πρώτη φορά ... χόρεψε αδέξια... μα προσπάθησε. Ξέρουμε όλοι οτι μετά από πολλές προσπάθεις έχουν γίνει οι αθλητές και οι κορυφαίοι κάθε είδους

Εμπνεύσου, άλλαξε επάγγελμα, μάθε να χορεύεις χώρισε, ερωτέψου, κάνε τελοσπάντων ένα βήμα έξω από αυτό που αισθάνεσαι να σε πνίγει.  Εκθέσου, γίνε κακός... γίνε εσύ απλά είτε καλό είτε κακό αυτό δέν έχει σημασία. Ο χρόνος δικαιώνει κάθε επιλογή και κάθε όνειρο όταν το υποστηρίζεις!!!!
Ξεκίνα να εκτίθεσαι, να ζείς, ξεκίνα να ακούς αυτόν που σου λέει οτι θέλει!!!!
Θέλε πράγματα και ονειρέψου πιστεύοντας οτι θα τα κάνεις επειδή από μικρό τα είχες ονειρευτί και ξέρεις οτι αξίζει πάντοτε η αίσθηση της αυτεκπλήρωσης.
Να θυμάστε όλοι οτι σας αγαπώ και ακόμη κι άν δεν σας γνωρίζω έχω απεριόριστη εκτίμηση σε εσένα που με διαβάζεις. Παρέα και με έμπνευση θα προχωράμε σε μιά ζωή γεμάτη από Ζωή!
Καλή αρχή σε όλους όσους ξεκινούν κάτι καινούριο και πολύ αγάπη σε αυτούς που αποχαιρετούν κάτι παλιό από τον εαυτό τους! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου