Μήπως το μυαλό σου έχει αναπτύξει επικίνδυνη ταχύτητα και τρέχει εμπρός;

Translate

Τρίτη 29 Απριλίου 2014

Τί σκέφτεσαι;

Ευτυχώς που υπάρχει μια χρονική επιβράδυνση, χάρη στην οποία οι σκέψεις μας δεν υλοποιούνται στιγμιαία. Διαφορετικά, θα είχαμε όντως πρόβλημα. Το στοιχείο της χρονικής επιβράδυνσης σας εξυπηρετεί. Σας επιτρέπει να επαναπροσδιορίσετε τους στόχους σας, να σκεφτείτε τί πραγματικά θέλετε και να κάνετε, καα συνέπεια, μια νέα επιλογή.
Λίζα Νίκολς

Όλη η δύναμη που δυνιτικά διαθέτετε για να δημιουργήσετε τη ζωή σας είναι διαθέσιμη αυτή τη στιγμή, γιατι αυτή η στιγμή σκέφτεστε. Άν κάνετε κάποιες σκέψεις οι οποίες δέν θα είναι ευεργετικές όταν υλοποιηθούν, τότε αλλάξτε αμέσως σκεπτικό. Μπορείτε να διαγράψετε τις προηγούμενες σκέψεις σας αντικαθιστώντας τες με καλές σκέψεις. Ο χρόνος είναι με το μέρος σας γιατι έχετε την ικανότητα να κάνετε νέες σκέψεις και να εκπέμψετε σε μία νέα συχνότητα τώρα!!!
Το μυστικό.

Βέβαια αυτό έχει ώς συνέπεια την καθυστέρηση υλοποίησης και των σκέψεων και των πραγμάτων που θέλουμε να γίνουν, με αποτέλεσμα να μειώνετε η υπομονή με την αναμονή και έπειτα να αρχίζουν οι αρνητικές σκέψεις και οι αμφιβολίες να δηλητηριάζουν το μυαλό. Κρατηθείτε γερά από το όνειρο. Περιμένετε χωρίς να προδσοκάτε.
Όταν θέλουμε κάτι και προσκολούμαστε σε αυτό, το σύμπαν περιμένει να το "ξεχάσουμε" για να μας το δώσει.