Μήπως το μυαλό σου έχει αναπτύξει επικίνδυνη ταχύτητα και τρέχει εμπρός;

Translate

Τετάρτη, 13 Φεβρουαρίου 2013

«Η ΛΥΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΣΑ ΣΑΣ»


http://www.newenergy.com.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=140:q-q-1112010&catid=23&Itemid=11
«Η ΛΥΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΣΑ ΣΑΣ»Ας σταθούμε για λίγο όλοι μας στην καρδιά και ας οραματιστούμε ένα φως να εισέρχεται μέσα στην σπονδυλική μας στήλη από την πηγή. Ο Αρχάγγελος Μιχαήλ στέκεται ήδη στον χώρο μας ζητώντας να εορτάσουμε την στιγμή αυτή της συνύπαρξης και της επαφής.
 Ζητάει να σταθείτε μέσα σας και να ζητήσετε μια απελευθέρωση καρδιάς, να φύγει ο οποιοσδήποτε φόβος υπάρχει μέσα σας και να βρεθείτε μπροστά στην ουσία του προβλήματος που μπορεί να υπάρχει σε κάποιον από εσάς και όχι στο πρόβλημα που μπορεί να δημιουργεί ο νους. Ζητάει να είμαστε συνετοί με τον εαυτό μας, ταπεινοί στην καθημερινότητά μας. Γνωρίζει ότι οι δυσκολίες μας, μας βγάζουν πολλές φορές έξω από την εμπιστοσύνη μας, αλλά χρειάζεται να ξέρουμε ότι δεν είναι το ζητούμενο να φεύγουμε από τις δυσκολίες μας. Το ζητούμενο είναι να είμαστε συνειδητοί την κάθε μας στιγμή και να αντιμετωπίζουμε την ζωή μας με σεβασμό. Είναι δύσκολες  πραγματικά για τους ανθρώπους, οι σημερινές καταστάσεις που αντιμετωπίζουμε.


 Αλλά ας γνωρίζουμε μας τονίζει,  ότι οι άνθρωποι  έχουμε μέσα μας δύο στοιχεία : την σπίθα και την ελπίδα! Η σπίθα είναι αυτή που μας οδηγεί μέσα σε ένα καινούργιο μονοπάτι  κάθε φορά και η ελπίδα είναι αυτή που μας οδηγεί να ελπίζουμε ότι μέσα σε αυτό το μονοπάτι, θα βρίσκουμε πάντοτε τις απαντήσεις μας και τις λύσεις στα προβλήματά μας.
Ο αρχάγγελος Mιχαήλ μας ζητάει για λίγο να ακουμπήσουμε τα χέρια στην καρδιά και να ενωθεί από εκεί μαζί μας!

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ ΜΙΧΑΗΛ            
«Δεχτείτε με ταπεινότητα κάθε φορά την αγάπη που φέρνει το Πνεύμα προς την γη, την αγάπη που ενώνει  πάντοτε την ύλη με την ψυχή. Δεχτείτε μέσα στην καρδιά σας  ένα φως από την Εστία να γεμίζει όλο σας το είναι  και όλα σας τα κύτταρα, με την ελπίδα για το αύριο. Σε κάθε πέτρα που σκοντάφτετε πάντοτε θα υπάρχει δίπλα σας ένας φίλος που θα σας οδηγεί στην λύση. Και αν αυτό νομίζετε ότι δεν το έχετε δει στην καθημερινότητά σας, είναι γιατί πολύ απλά δεν πιστεύετε στην λύση και  ότι έχετε πραγματικά έναν φίλο εκείνη την στιγμή που τον χρειάζεστε. Μέσα στο νου σας καθημερινά τριγυρνούν  πολλές απαντήσεις, όμως όχι η γνήσια απάντηση της καρδιάς και έτσι εμποδίζεστε να δείτε την πραγματικότητα.

Πόσοι από εσάς ετούτη την στιγμή νιώθετε μέσα σας την ουσία του Πνεύματος; Και σας ρωτώ γιατί αυτό είναι μικρό μπροστά σε αυτό που συμβαίνει πραγματικά στο χώρο σας. Αν βλέπατε την ενέργεια, το φως των αγγέλων σας που υπάρχουν στο χώρο, τότε θα πιστεύατε, τότε θα νιώθατε, τότε θα ήσασταν έτοιμοι μπροστά στις αλλαγές σας, τότε θα διώχνατε τις ανασφάλειες, τότε θα βρίσκατε τις λύσεις. Όμως επειδή με την ύλη σας δεν μπορείτε να το βιώσετε όλο αυτό, τότε θεωρείτε αδύνατο ότι μπορεί να υπάρχει κάτι που μπορεί να σας στηρίζει. Όμως αυτή είναι η όλη ουσία αγαπημένοι!  Να ξεκλειδώσετε την αντίληψή σας, την άγνωστη επαφή σας με το άλλο σας μισό πνευματικό κομμάτι. Ξέρουμε ότι είναι ακόμη πιο δύσκολο για εσάς, όταν δεν μπορείτε να συνδυάσετε το πνευματικό σας κομμάτι με το γήινο, αλλά αυτή ταυτόχρονα είναι και η δοκιμασία του κάθε ενός σας!
 Η αναζήτηση της λύσης
Σήμερα καθώς ξεκινάει ο μήνας σας, έτσι ξεκινάει και σε μας η αναζήτηση της ύλης σας, δηλαδή η αναζήτηση του κομβικού εκείνου σημείου που θα ενώνει κάθε φορά εσάς την ύλη με μας το πνεύμα. Μη νομίζετε ότι το πνεύμα δεν είναι σε εγρήγορση! Είμαστε σε μια συνεχή επαγρύπνηση με σας, συνδημιουργούμε, συνυπάρχουμε, συμβιώνουμε, ανησυχούμε. Όταν γυρνάτε την πλάτη σας στο πνεύμα, είναι σα να γυρνάτε την πλάτη στην ίδια σας την επαφή με την ουσία σας και με την εμπιστοσύνη του εαυτού σας.

Το θεϊκό κομμάτι του εαυτού σας είναι αυτό που σκάβει πάντοτε μαζί σας να βρει τις λύσεις, το θεϊκό κομμάτι του εαυτού σας είναι αυτό που συνυπάρχει μαζί σας όταν εσείς φοβάστε, είναι αυτό 
που σας δίνει τις απαντήσεις μέσα σας αλλά εσείς δεν τις ακούτε. Αντίθετα οι περισσότεροι ζείτε πάντα μέσα σε μια αμφιβολία του χρόνου, σε μια αμφιβολία  των καταστάσεων. Για παράδειγμα πολλοί από εσάς νιώθετε ότι στην καθημερινότητα έχετε λάβει παραπάνω υποχρεώσεις και ευθύνες από όσες μπορείτε να αντέξετε και αρχίζετε να ανησυχείτε επειδή δεν έχετε εμπιστοσύνη ότι μπορείτε να τις διαχειριστείτε. Ακόμα και σεις που νιώθετε ότι σας λείπει το άλλο σας μισό, είναι γιατί δεν έχετε εμπιστευθεί ότι το  άλλο σας μισό είναι  το πνεύμα σας.
Τις περισσότερες φορές δεν μπορείτε να βρείτε τις λύσεις που ψάχνετε και ζητάτε από το Πνεύμα να σας δώσει τις λύσεις σας, να σας δείξει τον δρόμο. Και το ξέρετε ότι το πνεύμα σας ακούει και με έναν περίτεχνο τρόπο σας δείχνει έναν τρόπο και έναν δρόμο, αλλά εξαρτάται από εσάς πόσο εμπιστεύεστε και πόσο πιστεύετε. Καμιά φορά σκέφτεστε πού είναι η λύση που ψάχνετε και πώς μπορείτε να την δείτε. Η ουσία είναι ότι μέσα σας υπάρχουν οι λύσεις, γιατί τις έχετε επιλέξει. Γιατί πριν έρθετε εδώ έχετε φτιάξει ένα περίτεχνο πλάνο με τον εαυτό σας. Αν σκύψετε μέσα στον εαυτό σας που είναι το μονοπάτι σας τότε θα τις δείτε τις λύσεις. Απλά μπορεί να είναι λίγο δύσκολο γιατί ακόμα δοκιμάζεστε. 
Άρα είστε ο κάθε ένας σας ένας περιπατητής, ένας αναζητητής όπου ίσως δεν έχει βρει ακόμη το σκήπτρο του το οποίο θα το βοηθήσει να προχωρήσει στο μονοπάτι του. Το σκήπτρο είναι αυτό που θα σας βοηθήσει να περάσετε τις δυσκολίες, να βρείτε τις απαντήσεις σας και τις λύσεις μέσα στον εαυτό σας και να φτάσετε στον στόχο της ψυχής σας.
Κάθε φορά λοιπόν που επικοινωνείτε μαζί μας όπως τώρα, γειώνετε μέσα σας μια άλλη ποιότητα ενέργειας που θα την αποκαλέσουμε τροφή της ψυχής σας η οποία, αν δεν το έχετε καταλάβει ακόμα, λειτουργεί καταλυτικά για να βοηθήσει στις αποφάσεις σας και στις λύσεις σας. Αλλά εσείς κάθε φορά ζητάτε και άλλο ένα σκήπτρο ακόμη για βοήθεια δική σας. Σας έχουμε δώσει όμως άπειρα πράγματα, άπειρες λύσεις τόσον καιρό, αλλά δεν τα βλέπετε ίσως, δεν τα αντιλαμβάνεστε. Έτσι και σήμερα θα γειώσω μέσα από την καρδιά σας ένα αιθερικό σκήπτρο, το οποίο θα δουλέψει ενεργειακά με την λιγοστή εμπιστοσύνη που υπάρχει μέσα σας ακόμη για την βοήθεια από την οικογένεια.

 Αν κάτι διακρίνει τον άνθρωπο είναι  οι συνεχείς ερωτήσεις και αμφιβολίες και αν κάτι διακρίνει το πνεύμα είναι η εμπιστοσύνη!

Αυτό λοιπόν που οφείλετε να έχετε στην καρδιά σας είναι η εμπιστοσύνη.

Δεν θα υπάρξουν άλλα μαθήματα από το πνεύμα όσον αφορά την εμπιστοσύνη, θα υπάρχει συνεχώς ενθύμηση. Δεν θα υπάρξει άλλο μάθημα από το πνεύμα όσον αφορά την συνύπαρξη μαζί με την οικογένεια, αυτό είναι κάτι που πλέον το γνωρίζετε. Δεν θα υπάρξουν πλέον μηνύματα που θα σας θορυβήσουν για το μέλλον σας, γιατί όλα ρέουν μέσα στη ροή του χρόνιου και τίποτα δεν μένει σταθερό. Όλη η ανθρωπότητα αυτή τη στιγμή έχει πιαστεί σε έναν χορό ενεργειών  ο οποίος δεν αφήνει τίποτα στάσιμο πλέον. Γι’ αυτό δεν μπορούν να υπάρξουν προφητείες, δεν μπορούμε πλέον να σας πούμε κάτι σίγουρο, κάτι στάσιμο, κάτι το οποίο θα γίνει σίγουρα. Μην περιμένετε πλέον από το πνεύμα μεγάλες προφητείες ή ακατανόητες φιλοσοφίες. Μόνοι σας πια έχετε γίνει οι προφήτες και οι φιλόσοφοι του εαυτού σας. Κάτι στο οποίο το πνεύμα σας προετοίμαζε χρόνια πριν!
 Όταν οι διαστάσεις ενωθούν σιγά σιγά, όταν βρεθείτε σε έναν πραγματικό χορό με το πνεύμα, τότε θα κατανοήσετε ότι εσείς  μόνοι σας δονείτε τις καταστάσεις σας.

Πού βαδίζει λοιπόν πλέον η ανθρωπότητά σας;
Μπροστά από δύο πράγματα: ή στην ανάπτυξή της ή στην κατάρρευσή της! Είναι η στιγμή που ο κάθε ένας σας χωριστά έχει αρχίσει να δουλεύει με το πνεύμα του ή όχι. Γιατί αυτή η εργασία θα σας οδηγήσει στην αλλαγή αντίληψης που χρειάζετε το συλλογικό σας.
Πόσοι από εσάς έχετε πράγματι  λυγίσει, ότι δεν μπορείτε να τα καταφέρετε; Πόσοι ανησυχείτε για το αύριο; Να σας πούμε ότι νιώθετε έτσι γιατί εσείς αλλάζετε την σελίδα σας. Πολλοί πράγματι αλλά να σας πούμε ότι το βιώνετε αυτό γιατί εσείς είστε πλέον οι δημιουργοί.

 Αιώνες πριν σας βοηθούσαμε συνεχώς ώστε να βρείτε τον εαυτό σας μέσα στο χρόνο, αλλά αυτό το αμελήσατε και φερθήκατε εγωιστικά όσο ποτέ. Τώρα λοιπόν η ανθρωπότητα ξεχρεώνει όλες τις πράξεις της, αλλά ταυτόχρονα προσπαθεί να εξυψώσει  και το πνεύμα της. Τώρα όσο ποτέ σας βοηθούμε περισσότερο να βρείτε τις ισορροπίες σας. Έχουμε σκύψει από πάνω σας, να σας 

βοηθήσουμε να αντιστρέψετε τις άσχημες ενέργειες του παρελθόντος σας!
Το να βρείτε τις ισορροπίες σας στην καθημερινότητα είναι πράγματι δύσκολο και γι’ αυτό λυγίζετε πολλές φορές.  Πρέπει όμως πια να κατανοήσετε ότι η ενέργεια πηγαίνει πλέον εκεί που εσείς  την κατευθύνετε. Γνωρίζετε ότι υπάρχουν ανώτερα και κατώτερα συναισθήματα, ανώτερες και κατώτερες δονήσεις. Τόσα χρόνια η ανθρωπότητα έδινε τροφή στης κατώτερης ποιότητας συναισθημάτων όπως επιβίωση, φαγητό, διασκέδαση, κατάχρηση και όλα τα άλλα που υπήρχαν μέσα σας τα αφήνατε πίσω σας και τιμωρούσατε όχι μόνο όσους προσπαθούσαν να βρουν το φως τους αλλά και αυτούς που προσπαθούσαν να σας δείξουν τον τρόπο.

 Και τώρα τι γίνεται αγαπημένοι;
Βλέπετε ότι ο κάθε ένας πολύ απλά ψάχνει να βρει τον τρόπο να μπει μέσα στην ψυχή του. Αλλά είναι άβολο, είναι δύσκολο για την προσωπικότητα και για την ψυχή να ξεχάσει, γι’ αυτό και υπάρχουν τόσες δυσκολίες ακόμα, γι’ αυτό είναι δύσκολο να βρείτε τις ισορροπίες σας. Όχι μόνο γιατί καθαρίζετε το καρμικό της ανθρωπότητας αλλά και το δικό σας.
Καινούργιος μήνας λοιπόν σήμερα για σας! Καινούργια αλλαγή!
Κάθε μήνας που αλλάζει, αλλάζει και κάτι από την ενέργειά σας. Όπως σε κάθε πανσέληνο γεμίζετε τα κύτταρά σας με ενέργεια και σε κάθε χάσιμο του φεγγαριού διώχνετε στο σύμπαν αυτά που δεν επιθυμείτε. Σε κάθε αλλαγή του ήλιου, σε κάθε αλλαγή της ημέρας διώχνετε από πάνω σας και κάποιο κομμάτι του παρελθόντος και ξεκινάει κάτι καινούργιο για σας. Άρα λοιπόν αρχή του μήνα και κάντε έναν μικρό απολογισμό του προηγούμενου ώστε να δείτε τι ήταν αυτό που σας ενόχλησε και τι θέλετε να κρατήσετε για τον επόμενο. Φτιάξτε ένα πλάνο για τον καινούργιο μήνα με τί ακριβώς επιθυμείτε και τί ακριβώς χρειάζεστε πετώντας από πάνω σας ότι αχρείαστο κουβαλάτε από πριν. Δηλώστε στην πηγή ότι είστε έτοιμοι να δεχτείτε το φως της, ότι είστε έτοιμοι να δεχτείτε την ενέργεια και την αγάπη που μπορεί να σας αλλάξει.

Σε αυτή την εποχή μαθαίνετε όπως είπα και πριν, να οδηγείτε μόνοι σας την ενέργεια, να οδηγείτε μόνοι σας σαν ανθρωπότητα τις αλλαγές σας! Και στηρίζει η πνευματική οικογένεια όσους δεν στηρίζουν μόνο το μυαλό. Στις προσπάθειές σας να οδηγήσετε το παρόν γένος σας στην άνοδό του, όταν στηρίζετε την καρδιά σας στις αποφάσεις σας τις περισσότερες φορές σε ισορροπία με το νου, δημιουργείτε ένα ποιοτικότερο μέλλον για εσάς! Δεν πρέπει να ξεχνάτε να ζείτε το τώρα σας σοφά και με αγάπη γιατί ο κάθε ένας από εσάς δημιουργεί μια αλλαγή βάζοντας ένα λιθαράκι στο συλλογικό και ο κάθε ένας από εσάς είναι υπεύθυνος γι’ αυτή την αλλαγή.
Εργάτες του φωτός αν κάτι δεν έχετε καταλάβει είναι ότι η αλλαγή είστε εσείς και σεις περιμένετε ότι η αλλαγή θα έρθει από το πνεύμα!!!!
Το πνεύμα όμως γνωρίζετε πια ότι συνδημιουργεί ανάλογα με τα θέλω σας και τις προθέσεις σας. Δημιουργείστε λοιπόν κάθε φορά μια νέα δόνηση ενεργειακή χωρίς φόβο, γιατί όσο είστε εδώ στο πεδίο σας έχετε μέσα σας την ελπίδα που πλέον μπορεί να γίνεται πράξη.
Χρειάζετε να περιμένετε όμως αγαπημένοι, να έχετε μέσα σας υπομονή γιατί το πνεύμα σας ακούει αλλά οι ενέργειες δεν έχουν ισορροπήσει ακόμη γενικότερα. Να είστε τόσο απόλυτα και σεις ισορροπημένοι μέσα σας με τόση εμπιστοσύνη που αυτόματα η ενέργεια να γίνεται ύλη. Το πνεύμα βασίζεται πια και από εσάς!O δρόμος σας για να ξεκαθαρίζει μπροστά σας, χρειάζεται επίσης μεγαλύτερη αποφασιστικότητα από εσάς.
 Και πολλοί από εσάς ρωτούν μέσα τους....οι περισσότερες ανάγκες στην καθημερινότητα είναι υλικές, άμεσες, πώς μπορώ να περιμένω;
 Το πνεύμα δεν μπορεί να σας απαντήσει σε αυτό γιατί οι καθημερινές υλικές σας ανάγκες είναι διαφορετική ενέργεια αν και επιθυμούμε να είστε καλά σε όλα τα επίπεδά σας. Θέλουμε όμως να κάνετε τούτο.. να εύχεστε για αφθονία σε όλα τα επίπεδα σας και να ευχαριστείτε για όλα σας έρχονται ή όχι, γιατί η ευγνωμοσύνη είναι το επόμενο βήμα σας στο μονοπάτι σας αυτό. Να μην χάνετε την εμπιστοσύνη σας και την ελπίδα, να μην πισωγυρίζετε, γιατί τότε ακυρώνετε τον εαυτό σας και την πνευματικότητά σας. Είναι σα να του λέτε ότι, ότι προσπάθεια έχει κάνει μέχρι τώρα είναι μάταιη. Να ελπίζετε πάντοτε για το αύριο γιατί αλλιώς ακυρώνετε την στιγμή, να είστε σίγουροι για το μέσα σας γιατί αυτό σημαίνει εμπιστοσύνη στην καρδιά σας
Το δικαίωμα της επιλογής στη ζωή σας που έχετε, σας δίνει τα περισσότερα προβλήματα αλλά μέσα σας έχετε τις λύσεις όπως είπα και στην αρχή γιατί έχετε διαγράψει από πριν την γενικότερη πορεία σας οι επιλογές σας είναι το πρόβλημα και η λύση μαζί! Όταν αυτό το κατανοήσετε τότε θα λύσετε και τις μεγαλύτερες ανασφάλειες. Θυμηθείτε όμως ότι έχετε την στήριξη από εμάς μέχρι εκεί που εσείς δεν νοείτε!
Και είναι όμως αλήθεια πράγματι...πώς μπορεί ένας άνθρωπος μέσα από τα προβλήματα της καθημερινότητάς του, να σκέφτεται το πνεύμα. Πώς μπορεί ένας άνθρωπος μέσα στον αγώνα της επιβίωσής του και τις ανάγκες του να σκέφτεται το πνεύμα....το πνεύμα όμως γιατί σκέφτεται εσάς; Γιατί κύβουμε συνεχώς από πάνω σας; Γιατί ακόμα και με το πλέπλο της ύλης, είστε κομμάτι της οικογένειας, της πνευματικής οικογένειας! Και όπως το πνεύμα ακουμπάει την ύλη θα είναι το καλύτερο και όταν η ύλη δεν ξεχνά το πνεύμα!

 Μήπως μας θεωρείτε ακόμη ένα ανώτερο κομμάτι από εσάς; Στο δικό μας πεδίο δεν υπάρχει ανωτερότητα, υπάρχει ιεραρχία! Και η ιεραρχία δεν είναι ανωτερότητα, είναι σεβασμός! Και αυτό που μας διαχωρίζει είναι ότι  οι περισσότεροι κοιτάτε  τον εαυτό σας με λιγότερο σεβασμό και αξία από ότι θα έπρεπε.
 Ποιό είναι το σημερινό μύνημα λοιπόν;
Το πνεύμα απευθύνετε σε όλους όταν μιλά...και λίγοι να είναι ενώπιόν του, απευθύνετε ταυτόχρονα και σε πολλούς. Και το σημερινό μήνυμα είναι να μη χάνετε ποτέ την ελπίδα σας! Να αφοσιώνεστε στους στόχους σας και στις προτεραιότητές σας και σε αυτά που σας κάνουν να νιώθετε χαρούμενους. Κάθε μήνα λοιπόν να βάζετε μέσα σας  την ελπίδα, ότι όλα μπορείτε να τα κατορθώσετε!
Η  χρονιά αυτή θα κλείσει με πολλές ανατροπές ακόμη σε πολλά επίπεδα όχι γιατί το έχει επιλέξει το πνεύμα, αλλά γιατί η ανθρωπότητα μέχρι να βρει τις τελικές της ισορροπίες, θα ταράζεται συνεχώς. Αλλά οφείλετε μέσα από αυτές τις ανατροπές να είστε έτοιμοι να τις ξεπεράσετε, ψυχικά και σωματικά, αλλά και να δείχνετε τον τρόπο και στους γύρω σας να τα καταφέρουν. Μην ξεχνάτε ότι Εργάτες του Πνεύματος είναι αυτοί που μπορούν και ισορροπούν ταυτόχρονα ενέργειες και καταστάσεις και δεν χάνουν ποτέ την εμπιστοσύνη στον εαυτό τους και στο πνεύμα. Και μη φοβάστε ότι δεν θα τα καταφέρετε γιατί πιστέψτε ότι δεν θα ακούγατε καν αυτό το μήνυμα αν δεν πιστεύαμε σε εσάς!
Και να θυμάστε ότι οι δοκιμασίες του κάθε ενός στην καθημερινότητα, δεν είναι μόνο δικές σας αλλά και του συλλογικού! Και όταν ο κάθε ένας σιγά-σιγά φέρνει την ισορροπία μέσα του τότε και το συλλογικό σιγά-σιγά ισορροπεί. Πώς λοιπόν  θα ισορροπήσει η νέα δόνηση ενέργειας που έρχεται σε εσάς σιγά-σιγά με την παλιά; Δεν θα υπάρξουν αναταραχές; Δεν θα υπάρξει ανισορροπία; Αυτό ακριβώς βιώνετε αγαπημένοι και πιστεύετε ότι δεν μπορείτε να αντιμετωπίσετε τίποτα
Να πιστεύετε ότι θα έρθει η στιγμή που θα ακούτε και θα βλέπετε το πνεύμα να σας μιλάει, όχι όπως αυτή την στιγμή δια μέσου κάποιου άλλου αλλά δια μέσου του ίδιου σας του εαυτού. Μέσα από αυτή τη χώρα θα υπάρξουν πολλοί άνθρωποι που θα κηρύξουν το φως και την αλλαγή, την αγάπη και την ελπίδα!
Γι’ αυτό ας βάλει ο κάθε ένας σας την σπίθα που σας είπα στην αρχή μέσα του και ας λάβει  την ευθύνη του εαυτού του και κατά συνέπεια του συλλογικού.

Σας ευχαριστώ κι εγώ και η οικογένεια, όλους που προσπαθείτε είτε λίγο είτε πολύ...δεν μπορεί ο κάθε ένας να αναπτύσσεται το ίδιο ούτε και να προχωράει το ίδιο γρήγορα το δρόμο της αλλαγής. Είμαστε πολύ περήφανοι για εσάς και να έχετε υπομονή πάντοτε!!!!»
ΑΜΗΝ!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου