Μήπως το μυαλό σου έχει αναπτύξει επικίνδυνη ταχύτητα και τρέχει εμπρός;

Translate

Κυριακή, 14 Απριλίου 2013

Η ΝΕΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣΤι σημαίνει Νέα Ενέργεια;
-Νέα Ενέργεια είναι η Νέα Συνείδηση της Γης!
-Η Νέα ενέργεια είναι η ολοκληρωτική αλλαγή του εαυτού μας, είναι το καινούργιο, είναι η νέα μετασχηματισμένη ενέργεια που δημιουργούμε εξερευνώντας τον εαυτό μας, καθώς διαχειριζόμαστε όλες τις περιοριστικές, διαστρεβλωμένες αντιλήψεις μας, τους φόβους και τις πεποιθήσεις που υπάρχουν μέσα μας και οι οποίες μας εγκλωβίζουν και μας κρατάνε ανελεύθερους. 
-Νέα ενέργεια σημαίνει ότι αφήνουμε πίσω μας τον παλιό τρόπο σκέψης, τον παλιό εαυτό μας και σκεφτόμαστε μ' έναν καινούργιο τρόπο, διαφορετικό απ' αυτόν που μας δίδαξαν μέχρι τώρα η οικογένεια, η κοινωνία και η εκκλησία.
-Νέα ενέργεια σημαίνει ότι αναγνωρίζουμε πλήρως την Θεϊκότητά μας και γνωρίζουμε συνειδητά ότι είμαστε Θεοί-Θεές μεταμφιεσμένοι σε ανθρώπους.
-Νέα ενέργεια σημαίνει ολοκληρωτική αποδοχή του Εαυτού και ολόκληρης της δημιουργίας. Στην παλιά ενέργεια οι «πνευματικοί» άνθρωποι ανυψώνανε τον καλό τους εαυτό και εξορκίζανε αυτόν που θεωρούσαν κακό εαυτό. Στην νέα ενέργεια δεν υπάρχει καλό και κακό, δεν υπάρχει θετικό και αρνητικό, δεν υπάρχει η αντίθεση της διττότητας. Υπάρχει μόνον η εμπειρία, χωρίς χαρακτηρισμούς, ενοχές ή κριτική.
-Στην Νέα ενέργεια αναλαμβάνεις ολοκληρωτικά την ευθύνη του Εαυτού σου και γνωρίζεις ότι εσύ δημιουργείς. Η πραγματικότητα που ζεις αυτήν την στιγμή και οποιαδήποτε πρόκληση σου συνέβη ή οποιαδήποτε εμπειρία βίωσες ποτέ στη ζωή σου την έχεις δημιουργήσει εσύ. Αυτό σημαίνει ότι είσαι δημιουργός και μπορείς να δημιουργήσεις τώρα για τον εαυτό σου την πιο όμορφη πραγματικότητα, την οποία θέλεις να ζήσεις.

-
Στην Νέα ενέργεια δεν ακολουθούμε φιλοσοφίες, δασκάλους ή γκουρού. Ο μόνος δάσκαλος και μαθητής του εαυτού σου είσαι εσύ. Κανένας δεν μπορεί να σε γνωρίζει καλύτερα από τον εαυτό σου και κανένας δάσκαλος δεν μπορεί να σου πει, πώς θα διαχειριστείς και θα μετασχηματίσεις μέσα σου τις ενέργειες. Ο καθένας μας είναι διαφορετικός. Όλοι είμαστε το Πνεύμα, αλλά το Πνεύμα ποτέ δεν επαναλαμβάνεται και στον καθένα μας εκφράζεται διαφορετικά.
-Στην Νέα ενέργεια δεν υπάρχει χρόνος. Ζεις την κάθε στιγμή στο «εδώ και τώρα», χωρίς να περιπλανιέσαι στο παρελθόν και το μέλλον, τα οποία είναι και εκφράζουν την γραμμικότητα του γήινου χρόνου.

-
Στην Νέα ενέργεια δεν υπάρχει ατζέντα. Μέχρι αυτή την ενσάρκωση και σε όλες σου τις προηγούμενες ενσαρκώσεις κάθε φορά που κατέβαινες στη Γη, σχεδίαζες όλες σου τις ζωές και τις εμπειρίες που θα βίωνες, καθώς και τα μαθήματα τα οποία θα έπαιρνες με σκοπό να θυμηθείς ποιος είσαι. Τώρα γνωρίζεις ποιος είσαι και έχεις απελευθερώσει όλες αυτές τις γήινες προσωπικότητες, έχεις δώσει το τιμόνι της ζωής σου στην θεϊκότητά σου, στον Ανώτερο Εαυτό σου και δεν χρειάζεσαι καμιά ατζέντα, κανένα σχεδιασμό, γιατί εσύ είσαι ο Θεός-Θεά δημιουργός και δημιουργείς την κάθε στιγμή σου στο «εδώ και τώρα».

-
Στην Νέα ενέργεια δεν υπάρχουν κανόνες. Η νέα ενέργεια μπορεί να λειτουργήσει μόνο μέσα στην ελευθερία. Οι κανόνες και οι νόμοι είναι της παλιάς ενέργειας και είναι έλεγχος. Η νέα ενέργεια είναι ελευθερία και μπορεί να υπάρχει και να λειτουργεί μόνον μέσα στην αγάπη, από την αγάπη και για την αγάπη.
-Το πιο σημαντικό στη Νέα Ενέργεια είναι να μάθεις ν' αγαπάς τον εαυτό σου,να ερωτευτείς τον εαυτό σου και να τον εμπιστευθείς απεριόριστα. Κι επειδή η ουσία σου είναι το Πνεύμα και το Πνεύμα είναι η ουσία του Όλου, αγαπώντας τον εαυτό σου, σαν μέρος του Όλου αγαπάς το «ότι υπάρχει», αγαπάς ολόκληρη την δημιουργία.
-Η Νέα ενέργεια δεν προσδιορίζεται. Δεν υπάρχει ορισμός. Είναι απρόβλεπτη, μαγική και θαυματουργή. Και απλά είναι! Δεν υπάρχει τίποτα που μπορείς να κάνεις ή να πεις για να την προσδιορίσεις. Είναι πολύ πιο πέρα και απίστευτα πιο ψηλά απ' ότι μπορεί το μυαλό και η λογική να συλλάβει και να ελέγξει.
-Η Νέα Ενέργεια χαρακτηρίζεται από το ότι δεν πάλλετε σε δονήσεις όπως η παλιά, ούτε εξαρτάται ή περιορίζεται μέσα από την πολικότητα ή την διττότητα, αντιθέτως διευρύνεται και υπερβαίνει μ' αυτόν τον τρόπο τα προηγούμενα δεδομένα και δουλεύει εντελώς διαφορετικά!-Η Νέα Ενέργεια χαρακτηρίζεται επίσης από ένα τέταρτο στοιχείο- το "Gnost", "Dei un gnost- που μεταφράζεται σαν το «δημιουργικό μας γνωρίζειν», την δημιουργική μας λύση και Θεϊκή Σοφία, που έρχεται να συμπληρώσει την τριάδα (σώμα-νου -ψυχή)!

Kαι όπως μας λέει και ο δάσκαλος Τοβίας:
«Στην παλαιά ενέργεια ο άνθρωπος θέλει απαντήσεις. Η ανθρώπινη συνείδηση θέλει απαντήσεις.
Η νέα ενέργεια δεν είναι απαντήσεις. Δεν υπάρχει καμία απάντηση, επειδή η νέα ενέργεια είναι δυνατότητες. Και η δυνατότητα δεν είναι απαραίτητο να καθοριστεί ως η μοναδική απάντηση, ως η μοναδική αλήθεια, αλλά σαν πολλά, πολλά στρώματα και δυνατότητες. Έτσι ενώ ο παλαιός άνθρωπος αναζητά μιαν απάντηση σε ένα πρόβλημα, μερικές φορές πολύ απελπισμένα ή σε μεγάλη απογοήτευση, η Νέα Ενέργεια έρχεται σε σας μερικές φορές απαρατήρητα και άγνωστα, σαν δυνατότητες. Θα μπορούσατε να αρχίσετε να εγκαταλείπετε τη λέξη «απάντηση» από το λεξιλόγιό σας- όταν φυσικά επιλέγετε- και επιτρέπετε στη συνείδηση των δυνατοτήτων να αρχίσει να εισέρχεται.
Η ανθρώπινη συνείδηση θέλει τον καθορισμό. Το μυαλό ιδιαίτερα θέλει να καθορίσει τα πράγματα. Θέλει να καταλάβει και να αναλύσει. Στη Νέα Ενέργεια δεν υπάρχει κανένας καθορισμός. Είναι ελεύθερη. Είναι ανοικτή. Είναι χωρίς καθορισμό. Ο καθορισμός από την ίδια την φύση του στην Παλαιά Ενέργεια είναι ένας τρόπος οριοθέτησης, ενώ η Νέα Ενέργεια δεν έχει κανέναν καθορισμό. 
Είναι ελευθερία».Απόσπασμα από Ανώτερη Επικοινωνία του Τοβίας μέσω του Geoffrey Hoppe με τίτλο «Εργασία με τη Νέα Ενέργεια». Την μετάφραση έκανε ο Κώστας Οικονόμου, Internet, www.crimsoncircle.com 
Και ακριβώς επειδή η νέα ενέργεια δεν ελέγχεται, το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να συμπορευθείς μαζί της, μόνο μέσα από την ολοκληρωτική απελευθέρωση του εαυτού σου και την ύψιστη ολοκληρωτική αγάπη, για τον εαυτό σου.
Και μετά απ' όλα αυτά μπορούμε να πούμε ότι η νέα ενέργεια και η ομορφιά της, η αγνότητα και η καθαρότητά της, είναι η «νέα συνείδηση» που έχει ακουμπήσει κι έχει εγκατασταθεί στη Νέα Γη.
Γιατί με την μεταμόρφωση την δική μας σε νέους Θεανθρώπους, μεταμορφώθηκε παράλληλα και η Γη μας, σε Νέα Γη.
Η Νέα ενέργεια τέλος είναι η υψηλότερη δονητική  και διευρυντική συχνότητα που υπήρξε ποτέ στον πλανήτη Γη.
Τώρα τι πρέπει να γνωρίζουμε καθώς συμπορευόμαστε μέσα στην αγκαλιά της Νέας Ενέργειας;

Επειδή η Νέα ενέργεια έχει μια αμεσότητα να ανταποκρίνεται σε ό,τι επιλέγεις να δημιουργήσεις, αλλά έχει και μια αμεσότητα ν' ανταποκρίνεται ακόμα και στην πιο απλή σκέψη, χρειάζεται να προσέχουμε τον τρόπο που λειτουργούμε και σκεφτόμαστε. Γιατί πολλές φορές η συνήθεια του μυαλού να δημιουργεί σενάρια δράματος και θυματοποίησης μας παρασύρει και ξεφεύγουμε από ένα καινούργιο και δροσερό τρόπο σκέψης.

Είναι η ώρα να δημιουργήσουμε την πιο θαυμαστή πραγματικότητα που έχουμε ποτέ ονειρευτεί και για μας και για τον πλανήτη μας. Για να συμβεί όμως αυτό καλά θα κάνουμε να παρατηρούμε το μυαλό μας και να είμαστε προσεκτικοί με τον τρόπο που σκεφτόμαστε. Γιατί αυτό που σκεφτόμαστε, αυτό δημιουργούμε.

Εάν πάλι πιστεύουμε ότι δεν γνωρίζουμε τον καινούργιο τρόπο να σκεφτόμαστε και να λειτουργούμε, τότε ζητάμε την βοήθεια του Ανώτερου Εαυτού μας, του Θεού που είμαστε.
-Ποιος είναι ο καινούργιος τρόπος, που μπορώ ν' αντιλαμβάνομαι τις εμπειρίες μου και την ζωή μου ολοκληρωτικά;Ο Εαυτός, εάν εσύ του δώσεις το τιμόνι θα σε καθοδηγήσει και θα γνωρίζεις τι πρέπει να κάνεις για να επιτρέψεις στο καινούργιο να μπει στη ζωή σου.
Η φίλη μου η Κατερίνα Σαμψών χρησιμοποιεί μια ατάκα που μου αρέσει πάρα πολύ. Για οτιδήποτε μας συμβαίνει, οποιοδήποτε πρόβλημα ή πρόκληση εμφανίζεται, λέει σαν αστείο την φράση ,
«πάρτο αλλιώς» κι έτσι αφαιρεί και την σοβαρότητα της κάθε κατάστασης και κρατάει και την διάθεσή μας πιο ελαφριά.
«Πάρτο αλλιώς» λοιπόν και αντιμετώπισε το κάθε τι στη ζωή σου μ' έναν καινούργιο και διαφορετικό τρόπο!

Τώρα είναι η ώρα για να κάνεις επιλογές.
Τόλμησε να κάνεις τις επιλογές σου και βγες από το γνωστό και το δεδομένο. Ζήτα για τον εαυτό σου το καινούργιο και το ανατρεπτικό. Μια οντότητα του φωτός δεν φοβάται το άγνωστο και δεν φοβάται και το καινούργιο. Ήδη έχεις κάνει πολλές ανατροπές μέσα σου και πολλές αλλαγές δουλεύοντας με τον εαυτό σου. Εσύ είσαι αυτός-αυτή που έκανες το κβαντικό άλμα στη Γη! Εσύ είσαι το «Πρότυπο» και το μεγαλείο! Εσύ είσαι ο Θεός-α! Γι' αυτό τόλμησε και κάνε υπέροχες και ανατρεπτικές επιλογές για την ζωή σου και ζήτα αυτό που μέχρι χθες θεωρούσες απίθανο να σου συμβεί. Ανέτρεψε τα πάντα στη ζωή σου και ζήσε μαγικά κι απρόβλεπτα, όπως ακριβώς είναι και η νέα ενέργεια!
Όταν κάνουμε συνειδητές επιλογές ενεργοποιούμε την ενέργεια και έλκεται και έρχεται η υποστήριξη από όλες τις γήινες και ουράνιες δυνάμεις, για την πραγματοποίηση! Όταν δεν κάνουμε επιλογές και είμαστε «αδρανείς», δεν κινείται η ενέργεια.
Στη Νέα Ενέργεια, η παλιά ενέργεια αυτοακυρώνεται. 
Δεν έχει καμιά θέση το παλιό μέσα στο καινούργιο. Δεν μπορείς να είσαι δάσκαλος-α της νέας ενέργειας, να είσαι Θεός-ά δημιουργός και να χρησιμοποιείς παλιούς τρόπους για να δημιουργήσεις. Δεν λειτουργεί.
Η μετάβαση στη νέα ενέργεια έγινε, το κβαντικό άλμα έγινε και η παλιά ενέργεια με ότι εκείνη κουβαλάει αποχώρησε για μας ανεπιστρεπτί.
Χρειάζεται να το γειώσουμε καλά αυτό και να έχουμε υπομονή με τον εαυτό μας, έως την στιγμή που θα ευθυγραμμιστεί (ο εαυτός), με την νέα ενέργεια και τους καινούργιους τρόπους που δημιουργεί. Ένας ανασταλτικός παράγοντας για να γειώσουμε την νέα ενέργεια, είναι η συνήθεια, το ότι μάθαμε να συμπεριφερόμαστε με συγκεκριμένους τρόπους, με πολλά πρέπει και πολλούς κανόνες. Για να ξεφύγουμε απ' οτιδήποτε παλιό μας αποκοιμίζει, χρειάζεται να είμαστε συνειδητοί και να παρατηρούμε συνεχώς τον εαυτό μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου