Μήπως το μυαλό σου έχει αναπτύξει επικίνδυνη ταχύτητα και τρέχει εμπρός;

Translate

Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015

Εγκέφαλος –Οπτικοποίηση –Φεγκ Σούι



Τελικά τί είναι όλα αυτά; Τί είναι το φέγκ σούι και γιατί διατηρήθηκε όλα αυτά τα χρόνια; Σίγουρα, ό,τι διατηρείται στον χρόνο δέν είναι απαραίτητα και «αληθινό», έχει όμως πάντοτε μια δόση, έναν  κόκκο αλήθειας, σίγουρα.
                Πλέον επιστήμονες και αστροφυσικοί, έχουν αποδείξει την σύνδεση και την εππηρροή που ασκεί ένας παρατηρητής στο αντικείμενο που παρατηρεί.  Έλληνες αλλά και ξένοι,  όπως ο αξιόλογος , αστροφυσικός Μάνος Δανέζης, που προσπαθεί με κάθε τρόπο να μεταδώσει τις ανακαλύψεις και τις γνώσεις του, στον κάθε έναν. Ο Γκρέγκ Μπράντεν, είναι ένας απίθανος ομιλητής! Αποδεικνύει με άμεσσο τρόπο στο κοινό του, την δύναμη που έχει ο ανθρώπινος εγκέφαλος. Εδώ παραθέτω το link απο το βίντεο του Γκρεγκ Μπράντεν, για όσους δέν πρόλαβαν να το δούν παλιότερα. Καθηλώνει και ανοίγει το μυαλό σάν ομπρέλα.  Είναι δύο βίντεο, γιαυτό και υπάρχουν δύο link. Άν δείς το πρώτο, σίγουρα θα θέλεις να δείς και το δεύτερο.

Μετά από αυτό, έχει πλέον αποδεδειγμένα ο εγκέφαλος του κάθε ανθρώπου, και συγκεκριμένα η σκέψη που κάνει, ένα είδος ενέργειας. Η ενέργεια που εκπέμπετε απο τον εγκέφαλο,( φαντάσου το σάν τα κύμματα της κινητής), επηρρεάζει και ελκύει ταυτόχρονα το αντικείμενο που απευθύνεται η σκέψη.  Στην καθημερινότητα αυτό το συναντάμε σάν σύμπτωση, (π.χ. χτυπάει το κινητό και απαντάς: Δέν το πιστεύω, τώρα σε σκεφτόμουν) ή σάν προαίσθημα. (Μήν πάς σου λέω σέ παρακαλώ. Και πάει  και  σου έρχεται πίσω σε καμια ώρα  λέγοντας άσε τράκαρα, ή ότι μπορει να κατασευάσει ο εγκέφαλος την ὠρα που το σκέφτεται).  Όλα αυτά είτε καλά είτε άσχημα είναι πράγματα τα οποία εστιάζουμε την σκέψη μας  και κοκορευόμαστε μετά για προφήτες.
Άν όμως, κανοντας τώρα μία σκέψη  εστιάζοντας εκει , παραδειγμα: Βλέπω τώρα πως είμαι στον τάδε δρόμο και σκύβω, βλέποντας τα κόκκινα μου παππούτσια που έχουν μία σταγόνα καφέ επάνω, να πατούν ένα πενηντάευρω!  Ενώνω την σκέψη με το συναίσθημα και αισθάνομαι την χαρά του να βρίσκω ένα πενηντάευρω στον δρόμο. Η υλοποίηση αργεί αλλά πάντοτε πετυχαίνει και πάντοτε το σύμπαν είναι συνεπές.  Η οπτικοποίηση που μόλις πετύχαμε, θα μας δώσει την υλοποίηση της σκέψης. Η αλήθεια βέβαια, είναι πως θα πρέπει να περιμένουμε για να υλοποιηθεί, πολύ σπάνια υλοποιείται κάτι κατευθείαν και αυτό έχει να κάνει με την ένταση του συναισθήματός μας και της πίστης οτι ήδη έχουμε αυτό που σκεφτόμαστε. Πιό αναλυτικά όλα αυτά αναφέρονται στο βίντεο του Γκέγκ Μπράντεν όπου τα αποδεικνύει με τον πιό απλό τρόπο.
Με τον ίδιο τρόπο λοιπόν που λειτουργεί η οπτικοποίηση, με τον ίδιο τρόπο το φέγκ σούι, προσπαθεί μέσω κάποιον υλικών αγαθών να μας προκαλέσει τα συγκεκριμένα συναισθήματα και τις συγκεκριμένες σκέψεις, για πλούτο, για αγάπη και ότι μπορεί να φανταστει το μυαλό, ωστε η ενέργειες που δημιουργεί η εικόνα αυτή μέσα μας να έλξει αυτά που αισθανόμαστε.
Θέλω να θυμάσαι πάντα πως είσαι ένα καταπληκτικό όν. Το  καλύτερο που έχεις κάνει στην ζωή σου, είναι τα «λάθη»σου. Μέσα απο αυτά οδηγέισαι στον δρόμο που πρέπει να βαδίσεις. Το να κάνεις λάθη είναι ευλογία, το να μήν κάνεις τίποτα, είναι η χειρότερη «αμαρτία». Αμαρτάνω = αποκλίνω απο τον δρόμο μου.



Ευχαριστώ που διαβάζετε.
Το mail είναι πάντοτε στην διάθεσή σας. Επικοινωνήστε μαζί μας για οτιδήποτε. Εἰτε απο την φόρμα επικοινωνίας είτε απευθείας. 
Κάντε ερωτήσεις και να είστε σίγουροι πως θα απαντηθούν σε πόμενα άρθρα, η απλώς ανοίξτε ένα θέμα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου