Μήπως το μυαλό σου έχει αναπτύξει επικίνδυνη ταχύτητα και τρέχει εμπρός;

Translate

Σάββατο, 5 Μαρτίου 2011

΄Προχώρα..

Έκανες τα πάντα για να αλλάξω και τώρα ψάχνεις τον παλιό μου εαυτό. Έκανα τα πάντα για να αλλάξεις και τώρα θέλω αυτόν που γνώρισα! Όταν συναντάς έναν άνθρωπο που σε επηρεάζει τότε αλλάζεις.
Κρίνεις ότι αυτή η αλλαγή θα κάνει καλό στο να προχωρήσεις στην ζωή σου. Και τελικά αλλάζεις,! Αλλάζεις όμως και πράγματα που δεν θα έπρεπε. Αλλάζεις χωρίς να το καταλάβεις και γίνεσαι ένα έρμαιο των καταστάσεων που δημιουργείς! Όταν το καταλάβεις προσπαθείς να επανέλθεις μάταια!
Παλεύω να κρατήσω οτιδήποτε με έκανε ευτυχισμένη μα ο κόσμος μου έχει αλλάξει. Κατάλαβα ότι το θέμα δεν είναι να γυρίσεις πίσω, είναι να προχωρήσεις σε νέο έδαφος, καινούρια όλα! Ακόμη και τα παλιά που κρατάς θα πρέπει να μην είναι τυποποιημένα αλλά να αναβαθμιστούν. Να φτιάξεις νέες κατηγορίες στο κεφάλι σου και να τακτοποιείς αλλιώς τον κόσμο. Να στοχεύεις στην ευτυχία με κάθε τρόπο. Τότε τα υπόλοιπα έρχονται να υποστηρίξουν την δική σου ευτυχία και να την αναβαθμίσουν στο επόμενο επίπεδο.
Πάντα προσπαθούμε να αλλάξουμε αυτό που μας αρέσει!!! Κακώς!!! Δεν θα το ξανακάνω. Η ζωή είναι τόσο όμορφη! Όλα συμβαίνουν ΤΩΡΑ σε αυτή την αιώνια στιγμή!!! Παρελθόν, μέλλον, όλα αλλάζουν σύμφωνα με την τωρινή οπτική! Όπως τα βλέπεις τώρα τα πράγματα δεν τα έβλεπες πριν. Ασχολούμαι με την ευτυχία και την δημιουργία. Ο κόσμος ένα ανοιχτό βιβλίο στα χέρια μου! Τις δικές σου τις σελίδες έπρεπε να τις επαναλάβω γιατί δεν τις είχα καταλάβει. Ξέρω πως λίγο πιο κάτω είναι η ευτυχία και προχωρώ, με τον δικό μου τρόπο. Για κάποιους αργός, για άλλους ανώφελος, ίσως για άλλους άσκοπος και ανούσιος! Μόνο εγώ λοιπόν ξέρω την ουσία της τωρινής μου απραξίας! Χαίρομαι! Έρχομαι και πάλι να με βρω με γεμάτες μπαταρίες! Γεμάτη πλέον από ζωή!
Η αντίσταση στην εξέλιξη πονάει πολύ!!! Κάθε στιγμή αντιστεκόμαστε σε οτιδήποτε δεν ανήκει στις δικές μας κατηγορίες! Πονάει πολύ το να δημιουργήσεις μέσα στο κεφάλι σου μια νέα αναβαθμισμένη κατηγορία. Μα πάντα αξίζει!!! Αντιστεκόμαστε και τα περιορίζουμε όλα μέσα στα δικά μας προεπιλεγμένα όρια, αρνούμαστε να ανοίξουμε τους ορίζοντές μας σε μια νέα ιδέα, μια καινούρια άποψη, τότε η ζωή μας το παρουσιάζει με γεγονότα! Σκληρές εικόνες και ατέλειωτες στιγμές μιζέριας και πόνου! Μόνο μπροστά μπορεί να πάει κάποιος! Το πίσω είναι εύκολο και ανούσιο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου